Bandits Incorporated leverer fullservice webløsninger inhouse med udgangspunkt i dine behov.

Indsigt

Hvad betyder SEO? Hvordan kommer jeg øverst i Google? Hvad betyder PageRank? Alt dette og meget mere vil vi forsøge at besvarer løbende. (Tekst følger)

Google Webmasters Help, WebmasterWorld, DigitalPoint, samt HighRankings.

Web-browser

En webbrowser er en computer-applikation, der bruges til at hente og vise bl.a. HTML-dokumenter (web-sider) fra webservere rundt omkring i verden. En delmængde af internettet med disse dokumenter er kendt som World Wide Web.


En webbrowser kan sammenlignes med et fjernsyn, hvor man modtager forskellige tv-programmer. Kommunikation mellem webserver og webbrowser foregår hovedsagelig med HTTP-protokollen. De fleste webbrowsere understøtter dog også andre protokoller, såsom FTP, gopher og HTTPS (en SSL-krypteret version af HTTP).

 

Som i den virkelige verden, er der også nettet opstillet regler og rammer for teknologien. Disse er definere af W3C. Da vi lever af at levere indhold til din browser, har vi selvfølgelig fokus på, gennem overholdelse af disse standarter, at oplevelse er i overensstemmelse med det reelle produkt. Desværre har browserproducenterne ikke samme fokus.

Forskellige browsere tolker forskellig og ingen overholder samtlige standarter. Men graden af overholdelse variere fra browser til browser Dog er der en tendens til, at nyere browsere overholder langt flere standarter, og at Windows desværre både er den dominerende, men også klassen sorte får med markant laveste grad af overholdelse af fastsatte standarter.

 

Der er mange måder at teste på om din eksisterende browser overholder standarterne. En metode er, at test DOM gennem ACID3. Selvom vihar vores personlige favoritter, vil vi ikke direkte anbefale den ene frem for den anden. Men som hovedregel kan stærk anbefales, at opgradere til den nyeste version.

 

Dog med en undtagelse Internet Explorer. Internet Explorer 6 (IE6) blev frigivet tilbage i 2001. Erstatningen - Internet Explorer 7, blev frigivet for over tre år siden tilbage i 2007. Moderne webbrowsere som f.eks Internet Explorer 8, FireFox, Opera, Google's Chrome og Apple's Safari levere langt bedre, langt sikrere og ikke mindst langt hurtigere online oplevelser. Hos Bandits Inc. bruger vi uhensigtsmæssigt lang tid på, primært gennem udvidelses-applikationer og browserhacking, at sikrer at de hjemmesider vi udvikler til alle andre browser også virker til IE 6. Præmissen er derfor enkel: IE 6 er gammeldags, usikker, støtter ikke vigtige web-standarder, og bør derfor udfases.

 

Det handler ikke om at være anti-Microsoft, men at vi tilskynder folk til at flytte til moderne browsere som Internet Explorer 8, FireFox, Opera, Chrome og Safari . Derfor opfordrer vi til, at du opgradere din browser, løfter laveste fællesnævner, sikrer din computer og hjælper os med at udvikler et bedre internet. - Du kan finde de nyeste browsere her.

Browser Plugins

Et plug-in er et stykke software der fungerer som en tilføjelse til et andet computerprogram. Nogle plug-ins kan operere som både plug-in og såkaldt "stand alone," hvilket vil sige det kan køre uden andre programmer. Plug-ins kan udvikles som både "executable" (programmer/.exe-filer) og DLL-filer. De kan ligeledes udvikles af både tredjeparter og det originale programs udvikler. Plugins hjælper din browser med specifikke funktioner, som fx at vise specielle grafikformater eller afspille multimediefiler. Plugins er en anelse anderledes end udvidelser, som ændrer eller udvider eksisterende funktionalitet.

Mål din reelle internet hastighed

IT- og Telestyrelsen har lanceret en ny version af sin bredbåndsmåler, hvor du kan se download- og upload-hastigheden på din internet-forbindelse. Teleselskaberne tilbyder typisk også selv hastighedsmålere, men IT og Telestyrelsens program foretager målingen mellem computeren og det danske internetknudepunkt (DIX'en), der ligger i Lyngby. Det skulle give et mere nøjagtigt billede af hastigheden end teleselskabernes egne målere, der kun viser hastigheden frem til et punkt i deres eget net.

FDIM

"Foreningen af Danske Interaktive Medier (FDIM) er en brancheforening for danske internetmedier, som blev stiftet den 18. marts 1997 under navnet Foreningen af Kommercielle Danske Internet Sites (FAKDIS). Foreningens formål er at skabe ensartede værdier for eksponering af annoncerinternettet"

SEO - Søgemaskine optimering

Søgemaskine-optimering er ikke eksakt videnskab. Men i en tid hvor flere og flere indhenter indformation på nettet, er det vigtigt som webudvikler at forstå teknologien og mekanismerne bag.

Søgemaskine-optimering handler kort sagt om at hjælpe Google og andre søgemaskiner med at indeksere (forstå og tolke) dit indhold. Dette kan gøres på mange måder. Den umiddelbare (Whitehat) og den mere tvivlsomme (Blackhat). Navnene henviser til troldmændene fra Tolkiens Univers, og stammer fra en tid, hvor SEO var sort/hvid magi. Formålet med SEO er ene og alene at stå øverst på de generiske søgelister. Men for at kunne dette, er det vigtig vi først forstår de grundlæggende bag.

Læs mere...