Bandits Incorporated leverer fullservice webløsninger inhouse med udgangspunkt i dine behov.

Om Bandits Inc.

Hos Bandits Inc. har vi fokus på oplevelsen, som skabes I mødet mellem det sansende menneske og mediet. Vores tekniske knowhow udspringer fra en bevidsthed om, at det er teknikken som skaber oplevelsen. Men valg at teknik og platform vælges kvalitativt med udgangspunkt I den ønskede oplevelse, idet det er oplevelsen af teknikken, og ikke teknikken I sig selv, som formår at fortælle stærke historier som knytter sig til afsenderen og styrker budskabet.

 

Vores kernekompetence er produktion af webløsninger på et bred udvalg af medieplatforme, og med udgangspunkt i relevante kommunikationsteknologier, som understøtter brugeren forskellige behov, gennem bruger-drevet og -genereret indhold.

 

Bandits Inc., er stiftet i 2000 som enkeltmandsvirksomhed, men har fast tilknyttet en række freelancere, konsulenter og andre samarbejdspartnere. Bandits Inc. intensiverede I foråret 2009 samarbejdet med Euro RSCG, hvilket blandt andet medførte at vi i en periode havde vores daglige gang i Euro RSCG’s lokaler på jagtvej’en 169b på Østerbro. 

 

Bank: Arbejdernes Landsbank

Registreringsnummer: 5328

Konto: 0700652

CVR: 26292719